Ramen

PVC en aluminium ramen en deuren

Delen BVBA (Noorderwijk, Herentals bij Antwerpen) biedt al drie decennia vakwerk. We zijn gespecialiseerd in ramen en deuren in aluminium of PVC en plaatsen ook PVC-profielen voor dakgoten en corniches (dakoversteken). Ons vakmanschap garandeert altijd een hoge kwaliteit en eerlijke service.

Aluminium ramen en deuren

Deuren en ramen uit aluminium zijn duurzaam, bieden goede isolatie en vragen amper onderhoud. Voor elk huis en iedere stijl is er een profiel in meer dan 400 kleuren: modern, strak, klassiek, romantisch ...

Ramen en deuren in PVC

PVC ramen en deuren zijn verkrijgbaar in harmonieuze, universele kleuren maar ook in exclusiever design. Ze bieden een hoge isolatiewaarde, betrouwbare kwaliteit en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Bekleden van dakoversteek of dakgoten met PVC

Delen BVBA kan ook de corniche of dakgoten van uw dak afwerken met PVC-profielen. We hebben een ruim assortiment aan profielen voor dakranden en goten in allerlei kleuren. Ze zijn eenvoudig en snel te plaatsen en beschermen uw dak en gevel voor lange tijd tegen weer en wind.

Wilt u graag meer weten? Neem dan contact op met Delen BVBA en wij komen gratis bij u opmeten! Ook vliegenramen en zonwering mogelijk!

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan voor vakwerk en maatwerk in ramen en deuren!